Saturday, 15 October 2011

bored . what na buat ? :P

hello ,hello hello .
waz up ! yeahhss jangan nka merapu lebeh2 okeyy ! 
burr , weekend yang sangat membosan kan .,tak tahu nak buad apa n ape yang nak buad . haha teramatla bosan nak buad keje skola ? study ? semua tu tak guna ppon exam pmr dah abes dah ! hentikan jelah .
 sekarang skola pon dah jarang nak pegy . semingu 1 2 kali sudah lah kan jenguk jugak skola tu . wahaha
pegy skola pon bukan nya buad apa juz lepak2 n membe2  .snap2 gmba itu jela . snap pic ?
haiyaaaaa ,sudah bnyak dah gmba ciklola n mmbe kat fb .
nak tgk jenguk2 lah fb kami ! hehehe ;)
agak2 ape aktiviti nak buad haa cuti niy ? cuti skola pon dah  dekat . apa patut buad. kerja ? wahhhh duk mencari lagy la .
maseh tak dapt . haha ! kalo kerja duet masyukkk jugak kan .adoyy . masalah nya kerja apa pon kat bido neh ?
masalah2 kan . tapelahh wat mase neh duk uma jelah ,makan ,tido , dok ngadap lappy .!
apah tabole ! tapiiii ciklola buad kerja ruma tauu . haha ! kalo tak buad bergegar satu uma niy opah bising ! tak tahan maa ! sebelum nk ngadap lappy niy , siapkan dulu kerja ruma ape yang patut dbuad !
hakshaks !then baru ngadap lappy puas2 . hehhe
okeyy la ciklola taktahhu nak cakap apa lagy . nanty2 ade story ,ciklola story mory kat sini lah ! don't woried sayangss ! huhu #kbai

No comments: