Monday, 24 October 2011

Perkhemahan :)

Asalamualaikumm :)
dimulakan dengan bismilahh yee . heloo blogerr bape hari dah ciklola tak update blog kan . hehe rindu tak ? haha tayah nak rindu sangat la kan . hihi okeyy berbalik pade tajuk hari ni ciklola nak entry pasal ciklola pegy camp .pade 21-23 hari bulan .. wahhh ! sebenarnye niy camp pengawas sekola n prs . tibe2 saia nyemak kan ? haha padahal bukan pengawas pon , cume murid biase n merangkap penolong kelas je . cm mne bole follow camp niy , sbb camp niy  bnyak tempat kosong lagy,, coz prs ramai yg takmau pegi . haa ape lagi ciklola n eka tanye ckg suhaimi dia kate bole join , waa gumbiraa hatii .. camp niy mmg best sangat , rugi sape yg takmau pegi tu , penuh dengan cabaran , n bnyak pengalaman yg dpat dari sini .. aktiviti dia mngembara masuk hutan , masook hutan niy  perempuan dia lepaskan dua2 org laki sorg2 . amat mencabar , yg penuh pacat nye . eee geli . tapi ciklola tak kena pon , nasibb baik la kan .mmg takot bende2 mcm niy . aktiviti niy habes kol 1 mcm tuh laa .second day aktiviti flying fox , water confident , malam ikhtiar hidup jejak spora n b'brapre game . last day gotong royong n majlis penutup ..amcam agak2 best tak aktiviti nye ? mmg best laa . fist time merasai semua niy . haha
kenangan maniss . hehe . nak tengok gmbaa2 ? mohh layannn 

waktuu flying fox . gamba dalam hutan takde . sbb gelap nak tngkp macam mane . 
hehehe . tpi flaying fox niy bestt sangat ..
lepas flaying fox . sempat lagi pose kan . hehe
niy pic sebelom water confident .
niy time water confident , pon sempat lagi pose kan . haha
dinner time

ikhtiar hidup . mmg susah kalo hidup mcm tuu

masak tempek pisang . #kalahokeyy
tapi sodappp

gamba waktu jejak spora takde . soryyy . hehe
dalam hutan gelap .kalo snap tak nmpak ape pon . hehe

last dayy , majlis penutupp

camp yang syiokkk .sekian wasalamm . :)

No comments: