Thursday, 10 November 2011

30 HARI CABARAN

yeahh Asalamualaikum :)
heyy all lame dah ciklola tak update blog kan , rindu engak ? hehe .rindu kan ? hehe , btw ciklola malas nak entry la , huhu .. haa ce tengok tajuk kat atas tu ? 30 HARI CABARAN , ape tuu ? cabaran ape agak2 nye ..hehe 2 3 hari niy ciklola rajin intai2 bace blog ::senja permai::  niy then terbaca pasal 30 hari cabaran , ciklola tengok macam syiokk jaa , so join la mengisi masa lapang yeaa .:D mintak izin ye senja permai ku . ahak :P

cabaran cabaranya ::
  • day 1 - lagu yang anda dengar hari ini 
  • day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton 
  • day 3 - benda yang anda buat sebelum tidor
  • day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang
  • day 5 - status anda ? relationship anda ?
  • day 6 - perangai burok anda ?
  • day 7 - tiga perangai baik anda 
  • day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami 
  • day 9 - perasaan anda hari ini
  • day 10-hari ke 10 , apa yang berlaku
  • day 11 -gadjet yang anda ada 
  • day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
  • day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
  • day 14 - perkara yang menarik yang anda lakukan hari ini
  • day 15 - kalau dapat Rm 1 juta , apa yang anda buat dengan duit itu ?
  • day16 - guru sekolah anda paling anda suka ?
  • day 17 - gambar bilik idaman anda
  • day 18 - benda paling yg anda pernah beli guna duit sendiri
  • day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
  • day 20 - hari ke 2o , apa yang terjadi ?
  • day 21 - benda yg anda wajib bawak bila keluar
  • day 22 - tarikh tarikh penting dlm hidup anda
  • day 23 - dream wedding
  • day 24 - tempat yangpaling anda gemari untuk makan
  • day 25 - makna disebalik link blog anda
  • day 26 - 15 fakta tentang anda
  • day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
  • day 28 - hobi and
  • day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang
  • day 30 - hari ke 30 . apa yang berlaku 
AKAN KU CUBAA (:

2 comments:

nur shafiqa said...

wah wah .. ada nama saya lahh hahha

fiqa.lalola said...

hahah ,, yeahh khas untuk anda . hha