Sunday, 13 November 2011

DAY 3 - BENDA YANG ANDA BUAT SEBELUM TIDO

      Asalamualaikum (:
Alhamdulilh sempurna salam cikloa malam ini , macam biasa ciklola akan teruskan cabaran cabaran dari hari ke hari . Hari ini untuk hari yang ketiga cabaranya adala BENDA YANG SAYA BUAT SEBELUM TIDO ? haa agak2 apa yee ? tetttt . ahak :P jangan pikir bukan bukan tau tau . hehe  . Okeyh selalu nya benda yang ciklola buat sebelum tidor adelah ciklola akan dengar lagu , ahaha . mesti punya lah . kalo tak susah nak tidor . ciklola akan dengar lagu lagu feveret ciklola jap , yang sedap didengar sebelum tidor ? wahh tak gituu ? baru nyenyak tidor .lagi cikloa akan ngadap fb . hehehe . sampai betol2 ngantok .. kadang2 ciklola akan berangan . hehe . sumpa betol ckap ! ciklola berangn dah besa nanty nak jadi apa , macam macam. kadang2 melayan perasaan . sebb kadang2 ciklola menyesal apa yang terjadi dalam kehidupan ciklola . then ,kalo ciklola ada pakwe bnda yang akan buat sebelum tido mestilah roger2 . ehee . time tu sangat sweet . wahh . tapi skrang ciklola tak buat dah . takde pakwe dahh . ahak ... niy jelaa perkara2 yang akan ciklola buat sebelum tidor . .
                 selamat membaca daa daaa :)

No comments: