Wednesday, 7 December 2011

 
hello teman teman bloger korang mesti rindu ciklola kan ? hee , soryy kalo lame tak update , ciklola tak boleh online .ape pon ciklola nak ucapkan selamat bercuti kat korang semua  kan maklumlah sekrang musim cuti sekolah , korang semua mesti syiokk bercuti kan ? wuwuw ciklola duk ruma jea teramatlah bosan . huh !  dah sebulan kan kita bercuti huh hati niyh dah rindu kat kengkawan semua , kenangan kenangan kat sekola bersama korang semua , gelak tawa ngan korang . lepak lepak . main sesame . bergosipp , study group . hangout and memacam lagi . rindu sangat tambah tambah kenagan ka sekolah . kenangan kat sekolah paling seronok .susah nak lupakan . misss u all :(  hope tahun depan dapat jumpe korang lagi . maybe jugak ade yang nak masok asrama n nak pindah . nak buat cena untuk masa depan jugak kan . pape pon ciklola sayang korang semua :)

jum tengok gamba gamba ciklola n kengkawan :)



















SEKIAN TERIMA KASIH (:

No comments: