Wednesday, 14 December 2011


holaa holaa semua follower (:  
aww sumpa lame sangat dah tak buat entry kan kat blog neh , cehh berhabukk dak ? ehee . sory sesangat ciklola malehh nak enrty  jugak laa . huhu . btw , nak gtahuu minggu depan PMR result keluaa , 22 hb hari khamis kalo tak silap kan . phuihh takutt sangat sangat , skrang pun dah cuak , adehhhh !  doakan la ciklola kelua result yang baik okeyh ? (: untung kengkawan pon same yang mana kenal yang tak kenal tu semoga result kita masing masing gempak kan ? insyaAllah aminn .hope masing masing berjaya .
huh cuak cuak , btw tinggal tingal 3 minggu je lagi kan lepas tu sekolah balik . ciklola dah nak masok fom4 . hehe , baru fom4 deh . kecik lagi saia . huhu . rasa cepat je kan masa berlalu . pejam celik pejam celik dah nak skolah balik .korang semangat tak nak skolah ? hehe . mesti semangat lettew ? :p  sebenaye rindu nak lepak lepak dengan kengkawan n rindu dyeorang semaa then rindu sangat nak blajaa -.- huehue
amacam korang dah beli baju sekolah ? kasut sekola ? beg sekolaa semua bagai ? hehe . mesti semua sebok try2 banyak kali niy . (; haha .  mesti masing masing tak saba nak masok sekola balik , yang adik adik tu semangat baru nak masok sekolah kan :) act , tahun depan dah masok fom4 , macam2 aliran ade kan , huhu mintak mintak ckgu masukan saia kelas yang okeyh kan -,-  berharap macm tu lahh , korang jangan lupe doakan ciklola yaa :D makasihh ..

6 comments:

atiqa aris said...

hope u pass wif flying colour ye:)

Urzain Hussain said...

hope your result will success..
:D

Minho said...

Salam..Minho datang bw sini :) done follow you follow mine too ^^ btw nice blog <3

fiqa.lalola said...

atika : hee thanks

urzain : thanss

minho : done :)

M√©uzAngelo™ XXIII said...

dandruff berterbangan agak menggangu la.. juz my opinion.. :)

kalo boleh tnye la pendapat followers ttg blog kita ni.. berat ke, ringan ke, ape ke.. supaya kita boleh improve :)

wanni. said...

Lets join the tag, if you free XD

http://humblekindlovely.blogspot.com/2011/12/assalamualaikum-behind-cloud-good.html