Friday, 10 June 2011

hyep , nak cite nie . jum bace .

hye semue .rasenye dah bape ari dah tak buad post baru kan ?? hari nie terase happy sikit dari hari sebelum belum nie .sebab hari nie dapat bkumpul dengan membe2 lame dari sekolah rendah .dapat bersame dengan najiha , amira .aten miera then ayeh .sorang2 laky2 yang hadir pade reunion ! padahal eka ajak begitu ramai .dye lah laki yg menepati janji .mungkin yang lain tuh segan tak pon ade hal tsendiri .kite tak thu kan ??
Tape yang penting kami seronok .cume ade b'brape pekare je yg tak sonok .tp yang penting bez .mmg riuh kat kfc tadi .macam bapak kami punye kedai je .ahak :P
mmg t'sangat kecoh at situh .mmg besh ade yg wat lwak r .sampai ayam pon t'pelanting d'buad nye .haha kelakar2 je depe semue ni .
lagy yg buad aku happy keje2 skolah aku kbnyakkn nye da siap .alhamdulilah kan ?tade nak pening2 pkir agy .cume tinggal skit2 je lagy .sok bole setel kan semue .insyaALLAH.. skolah pon lagy due hari je nak bukak .mmg tak ahh .tapy terase gumbira jugak nak skolah nie .tade lah bosan sangat duk  uma je .tapy sekolah pulak naty btambah frust la otakk aku ni haa ??:)
muda mudahan semue nye berjalan dengan lancar ye .aminn3 :)asalamualaikumm .

No comments: