Tuesday, 2 August 2011

3. OGOS .2011 (TRIAL PMR)

asalammualaikum 
hyii blog , lame tak jengok ko lah .
huhu . dah berhabok dah ye . tape2 hri ni ak bersihkan kau balik .
hhehe .*sakai*
watevala ye . skunk ak nak ckp yg esok pelajar2 tingkatan 3 .
dah mula nak TRIAL PMR . 
hope smue nye bjalan lancar .tapy takod jugak ni . hehe
sempene bulan ramadhn ni kan , ak pon nak mintak maaf dan restu la kat sape2 yg ak pernah kasar , terkasar bahasa ke ,tak d'sengajekan kee .
kat ibu dan family kalo piqa ad wat slah . maaf kan lah ye *eceh !
tak lupe juga kat guru2 yg pernah sy buad salah ke . terbiadab ,terlawan ckp korg .
maaf kan okeyy .
soo gud luck to all my frenz an me( piqa)
asalmualaikum ..

No comments: