Friday, 18 November 2011

DAY8 -PERGADUHANN PALING TEROK YANG PERNAH ANDA ALAMI

aSalamualaikum (:
alhamdulilah sempurna salam ciklola hari ini , huh ! ciklola mintak maaf dulu sebab cabaran untuk hari ke7 semalam ciklola tak sempat nak update , kepale hotak serabutt , malas nak updatee , so ciklola teruskan dengan cabaran hari yang ke8 neh , dengan tajuk PERGADUHAN PALING TEROK YANG PERNAH CIKLOLA ALAMI !  huu act , ciklola tade mengalami pergaduhan paling terok sangat pun , sebab ciklola baik orang nyee , ahhaha , tadelah , kite joke2 sikit yea .. cakap pasal gaduh2 neh , adelah satu dua pergaaduhan paling terok , 
fist pergaduhan antara family , wahaha tuu sangat mengerunkan lahh ,, memang teruk . korang 
semua mesti ade punya gaduh antara kekeluargaan , pergh gaduh  gaduhh neh sangat perit kott , sakit haty sesangat , tak terkataa , ya Allah . harap kejadian niy tak terulang lagi ..  bia la niy jadi kali pertama dan terakhir , gaduhh pun untuk orang yang tak sepatutnya ,, ade ke patut ? tak patut lansung kan :(

pergaduhann keduaa pergh neh agak terok gak laa ,, huhu . ni gaduh antara kawann , tapi pergaduhan niy sangat kelakar bagi ciklola , sebab pergaduhan niy tak sepatunya berlaku kot , ahaha . niy gaduhh pasal rancangan tv ? kahkah , pasal idolaa kecil ? korang tahu kann , hahha lawak2 . bodoh tak korang rasa ? tapee tuh sbgai satu pengalaman bagi kami semuaa .korang nak tahu ke sebab pe bolee gaduhh ? hoho . perlu ke haa ciklola cite ? haha rasanya tak kot , ciklola pun malas nak hengat kan balik , wahahah (:
tapi pergaduahan ni kita bole blajar dari kesilapan diri kita , supaya tidak terulang lagi ..
tapi skrang kami happy dapat kawan balik , sebab kawan susah nak dicari bagi ciklola ..okeyhh dah tahu kan pergaduhan2 ciklola yang pernah ciklola alami .. tunngu cabaran seterusnya dari ciklola . tata :)

No comments: