Thursday, 24 November 2011

welcome holiday :)


hello to all my folower , ehee cantek asalamualaikum kat atas tu ? hihi  , cantek tak blog baru ciklola ? ahak , perasan jap , ade cikloa edit sendri an ade jugak kawan tolong kan yang mana tak tahu niyh . masehh sebab tolong la , niy pun tak cantek lagy niy , tungu mmbe ciklola editkan sikit lagi ,, hehe . nanty jenguk la ehh ..
okeyh ciklola nak update mlaam niy pasal cuti sekolah , yeahh bagi semuaa budak2 yang sekolah skrang adelah time untuk kita holidayy kan dri .. haha ..mesti bes kan korang dapat bercuti bersama keluarga , gy picnic , shoping an semuanya kan .hihii . best sesangat , tapi ade jugak yang cuti niy kerja kan , cari duit poket sendri , al maklum la cuti sekolah mane ade orng nak bgy duet kan kite , wahaha . ade jugak yang duk memerap kat ruma , mcm ciklola hehe , tak pegi mana pun duk ruma ngadap tv and ngadap laptop . eheh . 
lastly ciklola ucapkan selamat bercuti kat semua kengkawan ciklola okeyh , kat saudara mara , cekgu2 n untuk dri ciklola sendri . hehe tata semuaa (:

No comments: